Vítejte na stránkách dražební společnosti AK dražební Praha a.s.

Potřebujete poradit? +420 222 220 319

Pařížská získá další klenot! Navštivte novou dražební síň a poznejte krásy Prahy

Nejen luxusní obchody, špičkové restaurace nebo významné památky, jedna z nejdražších českých ulic toho brzy nabídne ještě více. Od 15. září zde v citlivě zrekonstruovaných prostorách otevřeme vlastní dražební místnost s výhledem na Pražský hrad. Výběr tak jedinečného místa s bohatou historií nebyla náhoda. Síň v Pařížské zrcadlí naši filozofii a respekt k individuálním potřebám klientů s důrazem na jejich pohodlí a maximální spokojenost.

8. 9. 2022

Návštěvu nové dražební síně by rozhodně neměli vynechat ti, kteří si už dlouho plánují výlet po krásách hlavního města. Klidně přijeďte i autem, u nás pohodlně zaparkujete. Po dražbě za pár minut dojdete na Staroměstské náměstí, kde můžete obdivovat Orloj nebo Věž Staroměstské radnice. Od ruchu ulice si odpočinete u zajímavých výstav v Domě u Kamenného zvonu a v nedalekém Paláci Kinských. Nebo se prostě jen tak procházejte uličkami Starého Města s lahodnou zmrzlinou od Crème de la Crème v ruce…

Vydat se můžete i Celetnou ulicí plnou krásných fasád, kde na jejím konci na vás čeká kubistický klenot Dům u Černé Matky Boží architekta Josefa Gočára s příjemnou kavárnou a Prašná brána. Kousek od ní najdete Obecní dům, kde se pořádají různé koncerty klasické hudby. 

A pokud se počítáte mezi „foodies”, rozhodně byste neměli minout ani stylovou belgickou restauraci Les Moules nebo podnik Zdeňka Pohlreicha Divinis, který nabízí skvělou italskou kuchyni. Celý den pak můžete zakončit u perfektně namíchaných drinků v barech Tretter's a James Dean.

Těšíme se na vás v nové dražební síni v Pařížské!

Dražební společnost AK Praha a.s.
Pařížská 127/20, Josefov
110 00, Praha 1

IČ: 14430371
DIČ: CZ14430371
ID datové schránky: dgrx3vz

společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 27201

Nahoru